mandag den 8. oktober 2012

E-guides - er det noget for dig ?


Hos Harmonisk Hundecenter tager vi hundetræning alvorligt, selvom det selvfølgelig skal være sjovt for begge parter! 

Alligevel opstår der jo problemer! Det kender vi vel alle?! Derfor har lavet noget helt nyt! Vi har samlet en lille håndfuld af de spørgsmål, vi ofte støder på, når vi underviser kursister og har lavet nogle spændende og inspirerende e-guides!  til dig og din hund.

Søger du lidt hurtig viden, om det problem I tumler med? Vil du gerne vide, om du griber træningen rigtig an? eller vil du have inspiration til at tackle problemet? Har du problemer med indkaldet, eller trækker din hund, så du får lange arme og gå-turen ikke er så sjov mere ? Har du brug for inspiration til god aktivering i hverdagen ? Eller vil du gerne vide, hvordan du bedste tackler den første tid med din ny hvalp ? Jamen... så skal du da have fat i en af vores e-guides. 

Vi har lavet gode og udførlige beskrivelser af, hvordan du griber det hele an. I flere af øvelserne finder du desuden små videoklip så du kan se, hvordan du skal gøre helt praktisk. 

Naturligvis kan en e-guide ikke udgøre det for en enetime eller en adfærdsbehandling, men du får nogle gode, grundigt gennemprøvede øvelser til at komme igang med DIT problem. 

Vi har flere guides i støbeskeen, men vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros - eller hvis du har et ønske til fremtidige guides.

Indtil den 9. oktober 2012, kan du købe vores e-guides til introduktionspris... gør et kup og glæd din hund!

Tjek vores guides ud her: http://harmoniskhundecenter.dk/category.php?id_category=36
og kom gerne med forslag, ris eller ros :)

Lotte
www.harmoniskhundecenter.dk 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar