Ris & Ros

Det siger vores kunder:

Juli 2016:
Jin Suhr siger:
Kan kun anbefale harmoniskhundecenter.dk v Lotte Overgaard. Givet masser af gode redskaber til familiehunde, træning og alm opdragelse. Det er sjovt og spændende. Plads til alle hos hende.


april 2016:
Eva-Marie skriver på FB-siden:
Lotte er en meget kompetent og veluddannet træner med stor erfaring og fokus på det positive samarbejde mellem hund og ejer! Selvom jeg synes, jeg kom med ret meget viden og erfaring med positiv hundetræning og -adfærd, så har Lotte virkelig kunnet lære mig meget! Det er hundetræning, hvor man ikke bare bliver sat i gang med øvelser og så stort set passer sig selv - holdene er tilstrækkelig små at hver hund og ejer bliver taget hånd om og hjulpet videre . Der er rigtig meget feedback undervejs og Lotte er meget dygtig til at se, hvor udfordringerne ligger hos de enkelte teams! Jeg kan varmt anbefale hende - både for den nye og den mere erfarne hundeejer!

Feb. 2015:
Dorthe skriver på FB-siden: 
Jeg har haft stor glæde af Lotte til min omplaceringshund, både i form af enetimer og på hold. Jeg kan kun give hende min bedste anbefaling. Fantastisk og pædagogisk hundetræning. Lotte fortæller ikke kun hvordan tingene skal gøres men også hvorfor. Og kræver din hund lidt særlige hensyn prøver Lotte også at tage hensyn til det, så det ikke er en hindring for at deltage på hold. Både hund og mennesker er godt tjent med at træne hos Harmonisk Hundecenter.


29/9-2013 - om BAT-træning:
Birthe og Buster skriver følgende om deres erfaring med BAT: 
På gåturen i forgårs mødte Buster og jeg en lille hanhund og dens ejer. Glæden ville ingen ende tage, da de to hunde meget hurtigt lagde op til leg ......og det blev meget hurtigt til leg mellem de to. Jeg kunne se på Buster, at han i den grad nød at lege med en anden hund (end tosse nr. To, Django, som også bor hos os, hehe). De to hanhunde kunne næsten ikke holde op med at lege igen, så det var stor lykke både for Buster og mig, for det havde jeg end ikke turdet drømme om ville ske for blot nogle få måneder siden. Jeg kan kun fryde mig og samtidig konstatere, at det batter med BAT!

--------------------------------------------------------
13/1-13
"Vi nyder, hvad vi synes er et meget harmonisk liv med Winston. Det mener vi bestemt at I begge har haft indflydelse på både via de forskellige kurser og privat konsultationer. I har guidet os til at kunne opfylde og udfylde rollen som gode hunde"forældre". Det er vi jer dybt taknemmelige for." 
Kæmpe knus fra os og Winston

----------------------------------------------------------------------

7/1-13
Jeg stillede bekendtskab med jer da jeg stod med lille Sif på kun 10 uger og skulle have hjælp til alene-hjemme
træningen. Det var meget vigtigt for mig, at den sad "lige i skabet", men jeg synes bare ikke det gik. Så jeg skrev til Lotte. Havde fundet jeres hjemmeside, da jeg søgte et træningssted, der var nemt og hurtigt at komme til med s-toget. Lotte kom på besøg, og det fortryder jeg ikke! Fik gode råd og et detaljeret program, og vi lavede øvelserne, mens Lotte var der, og det var virkelig godt. Følte jeg var i gode hænder, og da Lotte var gået, havde jeg ro i maven, og træningen gik som smurt. Sif kunne helt sikkert også mærke, at jeg ikke længere var nervøs.
Derefter var jeg ikke i tvivl om, at jeg også ville gå til hundetræning hos jer :-) Så vi startede på hvalpeholdet, og det blev dernæst til begynderholdet, fortsætterholdet, kombiholdet, nu er vi heldige at være på superholdet, og vi skal snart prøve rally-lydighed. Vi har været på jeres kursus i hundesprog, førstehjælp. deltaget i spor og VIP-arrangementer. Det siger vist ALT, at vi kommer igen og igen og igen:-) Og Sif nærmer sig de 2 år, så det er også lidt fedt, at I har fulgt hende helt fra starten :-)
I er SÅ dygtige og meget inspirerende. I har altid masser af gode råd, I har et super racekendskab, og dermed stor forståelse for de forskellige racer, så vi bliver udfordret. Jeres træning er altid positiv og altid på hundens præmisser.
Ingen tvivl om, at jeg bare er begejstret for at gå hos jer - ser altid frem til at komme til træning, glæder mig til at læse jeres nyhedsbreve, hvilke nye hold og tiltag I tilbyder og jeres blogs.
Anbefaler jer til alle jeg møder :-)
De bedste hilsner og snudepuf fra 
Brit & Sif 

----------------------------------------------------------------------
3/1-13
Jeg overtog Lucca (som da var knap 4 år) sidste år til jul da hendes tidligere ejer ikke kunne have hende pga. sygdom, og syntes det kunne være sjovt at gå til noget træning af en art, kunne jo se at hun syntes det var sjovt.  Jeg gennemsøgt nettet for forskellige tilbud og fandt et begynderhold hos AOF der var det så Lotte der underviste, og Lucca forelskede sig straks i Lotte, og jeg syntes rigtig godt om måden, der blev trænet på, Lotte delte jo selvfølgelig kort ud så vi blev opmærksomme på jeres egen skole :) og efter sommerferien gik vi så på et Kombihold,hvor det både var Lotte og Heidi der underviste, rigtig godt hold med  2 undervisere til ikke så mange hunde/ejere med en rigtig god stemning og mange gode ideer man kan arbejde videre med.
Desuden har jeg været til førstehjælpskursus som bestemt kan anbefales, og hundesprogkurset som var rigtigt, rigtig godt, selvom min hund gjorde hvad hun kunne for at distrahere hele holdet :o), men det var sjovt at se hundemøderne og forstå lidt mere om hvad det er der foregår når hundene reagere på den ene eller anden måde. Så  nu går jeg bare og holder øje med hjemmesiden for at se om der kommer hold som jeg kan nå efter arbejde, tror jeg kunne tænke mig noget begynder spor som jeg tror Lucca kunne blive god til hvis hun altså kan holde koncentrationen. 
Hilsen Pia og Lucca
---------------------------------------------------------------------
2/1-13 
Til Harmonisk Hundecenter.
Vi deltog i Jeres kursus om hundesprog i september 2012 og fik et stort udbytte med fra denne dag, som vi sidenhen har kunnet bruge i forhold til vores schæfertæve Nala og i forhold til de andre hunde vi møder. I var meget pædagogiske overfor alle kursister (også de firbenede ;)). Det er sikkert ikke sidste gang vi henvender os til Jer, da vi var meget tilfredse med den professionelle og kærlige tilgang I har til hundeopdragelse.
Mange hilsener fra Nala og familie.
----------------------------------------------------------------------
30/12-12
Hej Heidi & Lotte
Jeg ledte egentlig efter et sporkursus, men så faldt jeg over Harmonisk Hundecenters Rallylydighed, der skulle vise sig at være det perfekte set-up til at få min labrador motiveret til træning. Trods kontinuerlig træning siden hvalpetiden indenfor almindelig dagligdags lydighed, jagt og tricks, syntes der ikke rigtigt noget der faldt i dengang 1-åriges Cocos smag. Men det gjorde rallylydighed. 
Lotte og Heidis glæde ved at arbejde med hunde (og ejere) er åbenlys.
Desuden vil jeg give Harmonisk Hundecenter ekstra points for allerede til deres teoriaften at slå fast, at det gammeldags begreb som lederskab ikke kan bruges som hundeopdragelsesform.
Endelig er det så rart for os billøse hundeejere med en træningsplads i nærheden af noget offentlig transport.
     Jule- og nytårshilsner Janne
----------------------------------------------------------------------
27/12-12
Min Juliehund trækker normalt ikke i snoren, men når vi går ned ad Værkstedvej (til HarmoniskHundecenters træningsplads) så trækker hun...og jeg under alle vovser glæden ved at gå i skole med sine forældre i en god skole.
Mariane & Julie
-----------------------------------------------------------------------
27/12-12
Hej Heidi og Lotte
Jeg har gået hos jer med Anton på både hvalpeholdet og begynderholdet. (+indkaldshold som både hunden og jeg ikke helt har forstået, ha ha)og jeg glæder mig til næste hold som jeg hører om, når det starter.
Jeg har  været meget glad og tilfreds: Jeg er ikke så vild med for store hold og det har I klaret meget fint, enten ved små hold eller to trænere.  I kan altid svare på spørgsmål. Tonen er meget god og jeres mål og holdninger er helt klare. I ved hvad I taler om. "I’ll be back"!
Joan & Anton
-----------------------------------------------------------------------
23/12-12
Kære Heidi og Lotte
Jeg har netop downloaded endnu 2 af Jeres e-guides. Jeg er meget begejstret for Jeres E-guides, og har fået meget god inspiration.
Jeg kan slet ikke finde nok superlativer til at beskrive Jer to dejlige tøser ;D 
Lucy og jeg har fulgt Jer i hvalpetræning i april/maj, kombi –sommerhold, begynderhold i august/september samt foredrag om hundesprog og 1. hjælp. Hold da helt op – tænk at jeg ikke har inviteret Jer med til juleaften – I er jo bare sådan en stor del af Lucys 1. år. Jeg takker Jer for Jeres positive og smittende undervisning, som har gjort, at Lucy oplevede positiv træning og jeg fik lyst og glæde ved at træne for os selv derhjemme. Det var altid meget vigtigt for mig, at vise hvor dygtige vi var blevet.... jeg var både stolt af at jeg havde forstået budskabet og at jeg kunne lære det videre til Lucy. I er også altid parate med et godt råd, hvis det er det man har brug for og det er faktisk en stor trøst og lettelse at have nogle proffesionelle at tale med, når man som “ny” står med et lille nyt væsen, som man kun vil det bedste for, men alligevel er lidt usikker på.
Og jeg kan jo ikke fornægte, hvad min lille Lucy fortæller mig, når jeg åbner bildøren og hun ser hen imod træningsbanen i Valby. De hyl der undslipper den lille krop er kun få forundt... og det er fryd, som når hun ser sin far. Hun elsker Jer og træningen i Valby... 
                   Mange hilsner Cathrine & Lucy
-----------------------------------------------------------------------------------------
23/12-12
Kære Yndlingslærerinde Heidi!
Jeg vil gerne sige tak for at jeg måtte komme i din hundeskole, selvom jeg i begyndelsen kun kunne forstå græsk.
Men jeg er jo utrolig lærenem, som du også var sød at fortælle mig.
Jeg kan nu næsten gå uden at trække i snoren, og jeg er også næsten  god til ’stå’ og ’på plads’.
Men hvis jeg ikke havde været i din skole, havde det været umuligt med mig, siger mine voksne, som så truer mig med at sende mig tilbage til Santorini
(Men jeg tror ikke på deres trusler – dertil virker de for glade for mig)
Mange kærlige jule og nytårshilsner fra Hera & hendes to voksne, Vivi og Povl
---------------------------------------------------------------------------------------------


5 kommentarer:

 1. Vi har gået til træning med Rufus fra han var lile hvalp og indtil han var ca 1 år. Det har været utroligt lærerigt og spændende. Siden har jeg gået til hundesprog, som var en dag med læring og bedre forståelse for hunden. Kurserne var hyggelig og i sjovt samvær med hunden og man får oplevelsen af, hvordan man kan arbejde med hunden til fordel for både hund og ejer. Man lærer om hvordan man kan have en positiv tilgang til hunden uden brug af dominans og skæld ud. Der er ingen tvivl om jeres holdninger til træningen, og hvordan man giver sin hund et godt hundeliv. Lotte og Heidi har altid være utrolig tålmodige ikke kun med en meget livlig unghund men hundeejere inkluderet . Lotte og Heidi er 100% professionelle og hjælpsomme med at besvare ALLE former spørgsmål . Det er en fornøjelse at se, hvordan I hele tiden udvikler jeres skole med bla jeres e-træningsmanualer som jeg glæder mig til at bruge fremover.
  Bedste hilsner Rikke og et kæmpe VOV fra Rufus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke & Rufus
   Mange tak for de fine ord, det har været en fornøjelse at have haft jer på alle de forskellige hold :-)
   Kunne du ikke grave et billede frem af Rufus og evt jer, så jeg kan sætte det her på siden?
   Kh Heidi

   Slet
 2. Vi startede vores træning hos jer, da Billy var 4 mdr. gammel..og her 3 år efter er vi stadig trofaste kunder. Fra første færd følte jeg mig i gode hænder... Vi har haft rigtig mange gode oplevelser i forbindelse med træningen hos Harmonisk Hundecenter. Jeg oplever, at både Heidi og Lotte er super dygtige og meget engagerede. I har udstyret mig med rigtig gode værktøjer til vores træning i hverdagen, og i har hjulpet mig med at forstå Billys signaler og handlemønstre og hjulpet mig til at agere derefter. Jeres træningsmetoder passer rigtig godt til os og vi glæder os altid til at komme til træning hos jer.. Kh Thilde og Billy.

  SvarSlet
 3. Hej jeg er super glad for jeres E- guides men savner Undgå Gø-Problemer Guide, jeg har gentagne gange prøvet at købe den, nu er der gået over et år :-( hvornår forventes den i handel? Venlig Hilsen Disa

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg skriver til jer her, da jeg har problemer med at komme ind og se på bl.a. jeres hundetræning og e-guides, den siger der er fejl. Det eneste jeg kan klikke ind på er jeres velkommen og ris og ros. Håber der bliver mulighed for det snart, da jeg gerne ville se om i har hvalpehold her i en af de kommende måneder.

  Mvh Louise

  SvarSlet