torsdag den 25. oktober 2012

Så sluttede første omgang "legestue"...


Ja det var så sidste gang med hvalpelegestue/hvalpesocialisering i dag. Lidt trist at tage afsked med søde ejere og hvalpe. Heldigvis var det tørvejr alle 3 gange, og selvom det var hundekoldt i dag var de fleste mødt op! 

Det har været en sjov proces at se, hvordan hvalpene over bare 3 uger har udviklet sig helt enormt. Den ene lille hvalp kom bl.a., fordi den har haft en rigtig skidt start på møder med andre hunde. I en alder af nul komma dut (altså ca. 8½ uge) blev han skræmt første gang i mødet med en uvenlig hund, og for at det ikke skal være løgn, så blev han bidt igen få dage senere. Stakkels lille fyr... ikke noget at sige til, at han ikke kastede sig hovedkulds ind i legen, som de andre. 

Men hatten af for ejerne, som var meget bevidste om, at de "måtte gøre noget", så det ikke satte sig som en livslang grim oplevelse. Heldigvis var der - i dag - en TYDELIG fremgang i hans måde at tackle de andre hunde på. Det er så fedt at opleve. 

En anden helt utrolig dejlig oplevelse var en af de andre hunde, som i løbet af de 3 uger, blev så dygtig til at lære "hundsk", at hun kunne hjælpe den ovennævnte hvalp til at klare det hele. Hun er ellers lidt af et livsstykke med fuld fart frem (læs: næsten ingen stopknap - på den gode måde:). Da hun fornemmelde, at den lille fyr var lidt bange og utryg, satte hun farten ned, når hun nærmede sig ham.

Ja ikke nok med det... hun gik stille og roligt hen til ham og stod helt stille og "tilbød" ham at snuse sig igennem. Når hun kunne se, at han havde fået nok, gik hun lidt væk og gav ham plads. 

Tænk at en lille hvalpepige på ca. 3 måneder kan så meget hundesprog. Hun er en af de dygtigste til sit sprog i den alder, jeg længe har mødt!

Desværre er jeg sådan lidt ny-teknologi-tosse, så jeg har ikke udstyret til at tage billeder/video af det hele.. ville ellers have givet min høje arm, for at få "det i kassen".

Lotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar