fredag den 1. februar 2013

TANKER FRA EN INSTRUKTØR


Det er altså altid spændende at starte nye hold, især at se om de hold, man udbyder falder i god jord. 

Heldigvis har vi mange kendte ansigter på vores hold, og endda kursister som har overskud til at fortælle os, hvilke kurser de savner hos os. Vi er også så heldige at have mange nye kursister. Nogle bare for "en kort bemærkning", mens andre kommer igen.

Hos Harmonisk Hundecenter har vi naturligvis de hold, alle hundeskoler har: hvalpehold og begynderhold. Men hos os har vi valgt at have lidt mere "på hylderne". Vi kan tilbyde sporhold - både for nye og øvede næser, god aktivering, startpakken, hundemassage til husbehov, foredrag (bl.a. om hundesprog) rally-lydighed på alle niveauer lige fra begyndere over øvede til konkurrencefolk, e-guides, adfærdsrådgivning og superhold for de særligt dygtige kursister og hunde. 

For nylig stak Hedi og jeg hovederne sammen, fordi vi synes, der manglede noget... nemlig holdet for "møghundene". Altså de hunde, som har svært ved at koncentrere sig om deres ejer på træningspladsen, eller de hunde, som har det lidt svært med andre hunde, mennesker og børn, og hunde der kører i højt  gear og har tendens til at stresse, eller hunde er som er lidt for "glade i låget".

Det blev vi enige om, at vi måtte gøre noget ved. Så derfor er der et helt nyt hold på vej. Vi har valgt at kalde holdet "Vend stress til fokus". Og hold da op... der var brug for sådan et hold! Det blev simpelthen udsolgt på under én dag!! og vi har venteliste. Derfor har vi besluttet at oprette endnu et hold : Vil du vende din "møghund til en harmonisk hund", så læs her, om kurset er noget for dig:

http://www.harmoniskhundecenter.dk/product.php?id_product=573

Holdet sættes i søen inden så længe.

Vi er meget glade og taknemmelige for jeres opbakning, ikke bare til dette nye hold, men i det hele taget. 

Hvis du savner et helt specielt kursus, hold eller foredrag, så er du meget velkommen til at skrive til os:
heidi@harmoniskhundecenter.dk eller lotte@harmoniskhundecenter.dk, så skal vi gøre, hvad vi kan for at sætte dit hold på programmet. 

Vi glæder os til at forkæle dig og din hund!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar